Van Producer naar Talent Acquisition Specialist bij Experis

Als ik naar mijn leven van een jaar geleden kijk, moet ik soms best wel lachen. Wat gek dat de tijd zo snel kan gaan en er zoveel kan veranderen! Precies een jaar geleden heb ik de knoop durven doorhakken tijdens ADE (Amsterdam Dance Event): ik wilde niet meer doorgaan in de muziekindustrie als artiest, getekend bij Spinnin’ Records. Ik vond optreden eigenlijk helemaal niet leuk en de vele uren in de studio vond ik erg eenzaam worden en hadden een isolerend effect op mij.

Ik miste in mijn muzikale periode een normaal ritme en leuke collega’s om mij heen. Ik maakte voor mijn gevoel eindeloos veel uren in de studio om te werken aan nieuw materiaal. Veel van mijn sociale contacten liepen via sociale media. Voor mij werkte dat totaal niet, ik had te weinig tijd voor echte vrienden en familie.

Toch vond ik het moeilijk om te stoppen. Het was immers wel de carrière waar ik jarenlang aan had gewerkt. Wat ging ik dan met mijn leven doen als het niet muziek gerelateerd is?
Nu ben ik apetrots dat ik de knoop heb durven doorhakken en ben ik gelukkiger dan ooit bij Experis in de rol van Talent Acquisition Specialist.

Ik haal nu veel energie uit het feit dat ik echt een toekomst zie binnen mijn huidige carrière. Ik wil graag een leidinggevende rol gaan vervullen en ik heb een beter beeld bij hoe ik dat voor elkaar ga krijgen. Ik heb het gevoel dat ik mijzelf nog  kan verbeteren op  veel vlakken. Niet alleen qua kennis en skills, ook als persoon merk ik dat ik mijzelf meer dan ooit aan het ontwikkelen ben. In de muziek miste ik dat gevoel van progressie. Je komt op het punt dat je een professional bent,  een droom van veel anderen.. Je kunt  bekender worden, maar dat was helemaal niet mijn ambitie. Dus waarom zou ik daar dan energie in stoppen?

Mijn leven is nu beter in balans en ik krijg weer energie van mijn werk. Natuurlijk kan ik ook met trots terugkijken op een periode in mijn leven waar veel mensen van dromen. Missen doe ik het zeker niet, het voelt alsof ik meer kansen heb dan ooit!