Blijf groeien met experis

Onze professionals delen graag hun groeitips met je.

Wil je als professional vandaag én morgen het verschil maken, dan moet je je talent blijven ontwikkelen. Word je genoeg uitgedaagd? Wat vind je écht belangrijk in jouw werk? Waar wil je over vijf of tien jaar staan? Pak de regie over jouw ontwikkeling. Experis helpt je hier graag bij. Bekijk onze groeitips hieronder!

Stephanie

Directeur bij Experis

Bekijk deze groeitip!

portret

Jeroen

Teammanager Finance bij Experis

Bekijk deze groeitip!

portret

Dennis

Key Accountmanager bij Experis

Bekijk deze groeitip!

portret

Femke

Talent Development Manager

Bekijk deze groeitip!

portret

Daisy

Recruitment Consultant Engineering

Bekijk deze groeitip!

portret

Mathijs

Accountmanager Engineering

Bekijk deze groeitip!

portret

Maak kans
op een
assessment
ter waarde van
500 euro

Het online assessment staat volledig in het teken van jouw competenties. Kies je ervoor om je te laten toetsen op de competenties die nodig zijn in jouw huidige werk? Of laat je je toetsen op de competenties die belangrijk zijn in de functie waar je graag naartoe groeit? Die keuze maak je zelf. De resultaten van het assessment bespreken we persoonlijk met je.Zoek hier in ruim 400 vacatures


Blijf groeien met Experis

Merk je ook dat de wereld van werk constant in beweging blijft? Bij Experis geloven we dat menselijk talent dé onderscheidende factor is. Dat is wat ons drijft. Door intensief persoonlijk contact zijn we steeds in staat om jouw talent te verbinden aan de vraag van onze opdrachtgevers. Lees meer over onze visie op The Human Age.


Ontdek jouw Learnability Quotient

Het Learnability Quotient geeft inzicht in jouw wil en je capaciteiten om snel te groeien. Welke leerstijl past bij jou? Blijf aantrekkelijk voor werkgevers en doe nu de test (in het Engels).