Zoek hier in 337 vacatures

Uitgebreid zoeken

Vind een vacature

X uitgebreid zoeken sluiten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Secretaresse van het Jaar 2016  aan tafel bij Koning en Koningin

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben donderdag 1 december 2016 in Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. Anja Cox, onze Secretaresse van het Jaar 2016, was hierbij aanwezig.

27 genodigden schoven aan bij de Uitblinkerslunch van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op Paleis Noordeinde. Met deze lunch wil het Koninklijk paar waardering tonen voor mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd. Sommige genodigden zijn bekend - andere minder bekend - maar stuk voor stuk zijn het uitblinkers, die recentelijk een prijs of andere onderscheiding hebben ontvangen voor hun prestaties. Zo ook Anja Cox met haar titel als ‘Secretaresse van het Jaar 2016’. Ze kijkt terug op een fantastische middag: “Wat bijzonder om deze lunch mee te maken op Paleis Noordeinde. Prachtig paleis, aardige mensen, heerlijk eten en een stralend koningspaar. Ik heb enorm genoten!”. 

Secretaresse van het Jaar 2016

De jury van de verkiezing omschreef Anja bij de verkiezing in april als 'vitaal gepassioneerd'.

'Ze is trots op het vak en op haar collega’s en eigenlijk dekt het begrip secretaresse de lading niet meer', aldus Judith Hanck, Experis en juryvoorzitter van de verkiezing. 'Anja heeft heel bewust voor dit vak gekozen en baseert haar rol op een aantal waarden: vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Ze is heel authentiek en leeft haar passie. Ze verdient deze titel.'

Uitblinkerslunch

In 2006 organiseerden de Prins van Oranje en Prinses Máxima voor het eerst de Uitblinkerslunch. Sindsdien zijn 642 ‘uitblinkers’ tijdens 24 lunches op Paleis Noordeinde in het zonnetje gezet.

Benieuwd naar de ‘uitblinkers’?